| Tekrar merhaba! :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
grafiqer
Mesaj Sayısı : 3 Puan : 5687 Şöhret : 0 Kayıt tarihi : 08/05/09 Yaş : 39 Nerden : Istanbul
| Konu: Tekrar merhaba! :) Cuma 8 Mayıs 2009 - 7:35 | |
| Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır forumumuza uğrayamıyordum.. İşlerimin yoğunluğu yüzünden.. Sanırım Cahit usta derneğimizden ayrıldı, tam olarak takip edemedim olayı.. Derneğimiz için daha hayırlı olacaksa problem yok.. Dediğim gibi olayları tam olarak takip edemediğim için fazla bi yorum da yapmak istemiyorum.. Asıl konumuza gelelim.. Bundan sonra mümkün olduğu kadar foruma ve oyuna uğramaya çalışacağım.. Bu doğrultuda benden habersiz alınan ünvanımı da tekrar rica etmekteyim.. Sözün özü; gerek banner gerekse de diğer tasarım ile ilgili konularda ihtiyacımıza göre görsel çalışmak istiyorum.. Derneğimizin başkanı şu an "caadas" sanırım.. Bana yapmam gereken çalışmaları iletirse ben de birkaç güne hazırlamaya çalışacağım görselleri(banner, oyunda dernek sayfamızdaki çalışma vb.).. Herkese iyi oyunlar.. Rastgele! | |
|
| |
GoldenRaider
Mesaj Sayısı : 1146 Puan : 7322 Şöhret : 31 Kayıt tarihi : 17/04/09 Yaş : 52
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) Cuma 8 Mayıs 2009 - 7:40 | |
| Hoşgeldin grafiqer, sevindirici haber, sesini duymak güzel... Bu arada, eski ünvan derken, hangi görev vardı sende? | |
|
| |
grafiqer
Mesaj Sayısı : 3 Puan : 5687 Şöhret : 0 Kayıt tarihi : 08/05/09 Yaş : 39 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) Cuma 8 Mayıs 2009 - 8:08 | |
| Sanat Yöneticisi.. Uygun mudur bilmem ama, çok da önemli değildi zaten.. İlk gözüme kestirdiğim banner oldu açıkçası.. Haftasonu daha şık alternatifler hazırlayıp foruma koymayı düşünüyorum.. Tabi sizin için de uygunsa.. | |
|
| |
GoldenRaider
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) Cuma 8 Mayıs 2009 - 8:27 | |
| Forumdaki banner'ı Northwind oluşturdu, değişik alternatifler görmek tabii ki bizi memnun eder. Teşekkürler. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) Cuma 8 Mayıs 2009 - 8:33 | |
| Tekrar aramıza hoşgeldin seni yeniden görmek güzel hocam |
|
| |
Yigit Admin
Mesaj Sayısı : 1281 Puan : 7276 Şöhret : 21 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) Cuma 8 Mayıs 2009 - 14:28 | |
| | |
|
| |
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5927 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) Cuma 8 Mayıs 2009 - 14:49 | |
| Hoşgeldin grafiqer. Senin şirket pozisyonuna baktığımda art director olarak gördüm. Herhalde ben yokken Reost ya da Firari ayarladı.
Tasarımlarını bizlerle paylaş, şöyle bi sergi ortamı olsun. : ) İçlerinden en beğenileni seçelim. Ne dersin? Tabi Northwind'ın da rızasını aldıktan sonra... | |
|
| |
grafiqer
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) C.tesi 9 Mayıs 2009 - 11:00 | |
| caadas elimdeki geleni yapacağımdan kuşkunuz olmasın.. Boş zamanım oldukça çalışmalar yapıp foruma koyacağım.. Bir de sizden küçük bi ricam var.. Daha önceki forumumuzda olduğu gibi görseller için ayrı bir bölüm istiyorum.. Bunu da halledersek çok iyi olacak.. Şimdiden teşekkürler.. | |
|
| |
northwind
Mesaj Sayısı : 219 Puan : 5959 Şöhret : 10 Kayıt tarihi : 18/04/09 Yaş : 45
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) C.tesi 9 Mayıs 2009 - 19:50 | |
| Hocam hoşgeldin, Daha şık altrernatiflerini bekliyoruz... | |
|
| |
GoldenRaider
| Konu: Geri: Tekrar merhaba! :) Salı 12 Mayıs 2009 - 7:20 | |
| - grafiqer demiş ki:
-
Bir de sizden küçük bi ricam var.. Daha önceki forumumuzda olduğu gibi görseller için ayrı bir bölüm istiyorum.. Bunu da halledersek çok iyi olacak..
Grafiqer, şimdilik "Öneriler" başlığı altında ayrı konu olarak açarsan sevinirim. Daha sonra ayrı bir bölümde toplarım. | |
|
| |
| Tekrar merhaba! :) | |
|