Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sütü seven kamyoncu TEM'e

2 posters
YazarMesaj
GoldenRaider

GoldenRaider

Şöhret : 31

Sütü seven kamyoncu TEM'e Empty
MesajKonu: Sütü seven kamyoncu TEM'e   Sütü seven kamyoncu TEM'e EmptyPaz 7 Mart 2010 - 22:25

Daha önce dinlemişsinizdir belki, ayrıca "bana kitap al"ı da bulup dinleyin Very Happy

caadas

caadas

Şöhret : 1

Sütü seven kamyoncu TEM'e Empty
MesajKonu: Geri: Sütü seven kamyoncu TEM'e   Sütü seven kamyoncu TEM'e EmptyPtsi 8 Mart 2010 - 22:53

Ooo bunlar çok meşhur ya. (Google et: "Bate's motel productions") Bi' ara Beyaz Show için de çalışmışlardı. Esmeralda'yı mutlaka dinleyin. Ah anam lahanam ile de yerli müzik piyasasına girmişler. Ayrıca farklı bir tarzda performans sergiledikleri Expresyonizm adlı eserleri var ki, ismini sonuna kadar hak eden bir çalışma.

"Ev telefonunuzu atmayın" şahane. Bir an "yatağınızın altında kolayca saklayabilirsiniz" diyecekler sandım.Very Happy

Bir de benim bildiğim "Delirium#2" filmi var. Çok kalite olmasa da idare eder. Filmin sonundaki kamera arkası görütüler eşliğinde akan yazıları kaçırmayın. Belli ki bu film çok geniş çaplı bir teknik kadroyla hazırlanmış. Smile

bkz. "Bahattin'in palto tutucusunun günaydın diyicisi"

Sütü seven kamyoncu TEM'e
1 sayfadaki 1 sayfası