Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Euro Truck Simulator hakkında...

+2
Yigit
Sanal Bellek
6 posters
YazarMesaj
Sanal Bellek

Sanal Bellek

Şöhret : 2

Euro Truck Simulator hakkında... Empty
MesajKonu: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 7:11

ETS'nin Almanca sürümünü buldum nasıl Türkçe yapacağım mods diye bi klasör yok oraya koyacakmışız dosyayı öyle diyor internette ama yapamadım.

Bu arada Tır oyunları ile ilgili forumda bölüm olsa güzel olur. Very Happy
Yigit
Admin
Yigit

Şöhret : 21

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 7:19

"oyun-arsivi.net" sitesinden Ets reloaded adlı sürümünü indirirseniz ingilizce olarak oynayabilirsizin. Ayrıca oyunda "cb radio" bolumunde multiplayer olarak bişeyler tartışılmış. Benim bildiğim kadarıyla bu oyunda multiplayer oynanmıyor. Oynanan yamaları var fakat onlarda da verimlilik çok az ve de oyundan atılmalar oluyor.
Sanal Bellek

Sanal Bellek

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 7:22

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Akşam eve gidince indireceğim. İşteyim şu an.
Yigit
Admin
Yigit

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 7:25

Nedemek. Smile Ama olacağını sanmıyorum Very Happy
GoldenRaider

GoldenRaider

Şöhret : 31

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 7:56

Caadas ve Wurty'nin Hamachi denemeleri vardı. Sonuç ne oldu acaba?
Yigit
Admin
Yigit

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 8:05

Bir sonuca vardıklarını sanmıyorum. Ben yaklasık 1 sene onceye kadar Hardtrucktr sitesinde yoneticiydim. Şimdi site kapandı ama neyse Smile o zamanlar birçok konuyu cevaplıyorduk. Oyun daha o zamanlar yeni çıktığı için yamalar çoğalıyordu. Birçok yaması vardı ama çoğu çakışmaya neden olduğu için başarılı olamıyordu ayrıyetten oyunun kendi içinde multiplayer eklentisi olmadıgı için olacağına kendi düşünce çerçevem içinde ihtimal vermiyorum Smile
Sanal Bellek

Sanal Bellek

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 11:07

Ben zaten single player oynayacağım - multi oynayabilsek güzel olurdu o ayrı tabi Very Happy - 2 gün önce indirdim Almanca çıktı nasıl Türkçe / İngilizce yaparım derken Multi ETS tartışması çıkınca CB radioda da sorayım demiştim.
caadas

caadas

Şöhret : 1

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyÇarş. 3 Haz. 2009 - 19:03

Hamachi bağlantısı kuramadık Wurty ile. Nedense ben ona ping atabiliyorken o bana ulaşamıyordu. Bağı kursak belki oyun farklı açılacaktı ama bir değişiklik göremedik. Denemek isteyen varsa belli bir saatte toplanalım.
dewilarda

dewilarda

Şöhret : 0

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyC.tesi 10 Ekim 2009 - 23:33

gold edition u cıktı ets nın turkz takipcilerine duyrulur issteyen olursa pm den link gonderem
Yigit
Admin
Yigit

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyPaz 11 Ekim 2009 - 7:06

Evet ben de indirdim sadece tek fark var normalle arasında. Fransa'nın limanı olan bir şehirinden Londra'ya yük taşırken feribota biniyorsun. Al sana gold edition Euro Truck Simulator hakkında... Icon_biggrin
caadas

caadas

Şöhret : 1

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyPaz 11 Ekim 2009 - 13:53

O değil de şimdi 18 WOS serisine Extreme Trucker diye bir oyun daha katıldı. henüz resmi olarak çıkışı duyurulmadı ama torrentlere düşmüş galiba. Oyunda buz gölü üzerinde taşımacılık ve avustralyanın tozlu yollarında road train sürme gibi yenilikler var.
dewilarda

dewilarda

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyCuma 16 Ekim 2009 - 16:28

ındırsekk mı Very Happy yıgıt unuttun gerıye alınca ses cıkarıyo 1 de
LocHeeT

LocHeeT

MesajKonu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında...   Euro Truck Simulator hakkında... EmptyC.tesi 17 Ekim 2009 - 23:59

Arkadaşlar işin aslı 18 WOS serisine Extreme Trucker 'ı indirdim. baya bi oynadım. fakat oyun olarak bi noktadan sonra sıkıcı olmaya başlıyor. diğer 18 wos serilerinde oldugu gibi arac değiştirme ve yuk secme olayı yok. 2-3 tane rota çıkıyor onların arasından secim yapıyorsunuz. belli bir puana ulaştıgınızda terfi alıyorsunuz İce Road Trukers belgeselinde anlatılan buzlu yolda ben su ana kadar "ice road trucker" oldum. bir sonraki terfiye ise yaklaşık 7500 puan toplamam gerekli. açıkcası oyunda en yüksek terfi ne onu merak adiyorum. bakalım oynayıp görecegiz. gectigimiz gun cb de yazmıştım oyun bir çok yönden sıkıcı oluyor. be serinin en baba ve yıllarca oynanabilecek oyunu ise 18 wos pedal to the medal'dir. ben bunu bilir bunu söylerim...

Euro Truck Simulator hakkında...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» euro truck
» Truck Purchase Discount
» Truck Condition (Kamyon Kondisyonu)
» Yeni Forum Hakkında
» forum tasarımı hakkında istek