"oyun-arsivi.net" sitesinden Ets reloaded adlı sürümünü indirirseniz ingilizce olarak oynayabilirsizin. Ayrıca oyunda "cb radio" bolumunde multiplayer olarak bişeyler tartışılmış. Benim bildiğim kadarıyla bu oyunda multiplayer oynanmıyor. Oynanan yamaları var fakat onlarda da verimlilik çok az ve de oyundan atılmalar oluyor.
Sanal Bellek
Bir sonuca vardıklarını sanmıyorum. Ben yaklasık 1 sene onceye kadar Hardtrucktr sitesinde yoneticiydim. Şimdi site kapandı ama neyse o zamanlar birçok konuyu cevaplıyorduk. Oyun daha o zamanlar yeni çıktığı için yamalar çoğalıyordu. Birçok yaması vardı ama çoğu çakışmaya neden olduğu için başarılı olamıyordu ayrıyetten oyunun kendi içinde multiplayer eklentisi olmadıgı için olacağına kendi düşünce çerçevem içinde ihtimal vermiyorum
Sanal Bellek
Ben zaten single player oynayacağım - multi oynayabilsek güzel olurdu o ayrı tabi - 2 gün önce indirdim Almanca çıktı nasıl Türkçe / İngilizce yaparım derken Multi ETS tartışması çıkınca CB radioda da sorayım demiştim.
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5923 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
Hamachi bağlantısı kuramadık Wurty ile. Nedense ben ona ping atabiliyorken o bana ulaşamıyordu. Bağı kursak belki oyun farklı açılacaktı ama bir değişiklik göremedik. Denemek isteyen varsa belli bir saatte toplanalım.
dewilarda
Mesaj Sayısı : 10 Puan : 5562 Şöhret : 0 Kayıt tarihi : 11/09/09 Nerden : Ankara
Konu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında... C.tesi 10 Ekim 2009 - 23:33
gold edition u cıktı ets nın turkz takipcilerine duyrulur issteyen olursa pm den link gonderem
Yigit Admin
Mesaj Sayısı : 1281 Puan : 7272 Şöhret : 21 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında... Paz 11 Ekim 2009 - 7:06
Evet ben de indirdim sadece tek fark var normalle arasında. Fransa'nın limanı olan bir şehirinden Londra'ya yük taşırken feribota biniyorsun. Al sana gold edition
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5923 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
Konu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında... Paz 11 Ekim 2009 - 13:53
O değil de şimdi 18 WOS serisine Extreme Trucker diye bir oyun daha katıldı. henüz resmi olarak çıkışı duyurulmadı ama torrentlere düşmüş galiba. Oyunda buz gölü üzerinde taşımacılık ve avustralyanın tozlu yollarında road train sürme gibi yenilikler var.
dewilarda
Mesaj Sayısı : 10 Puan : 5562 Şöhret : 0 Kayıt tarihi : 11/09/09 Nerden : Ankara
Konu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında... Cuma 16 Ekim 2009 - 16:28
ındırsekk mı yıgıt unuttun gerıye alınca ses cıkarıyo 1 de
LocHeeT
Konu: Geri: Euro Truck Simulator hakkında... C.tesi 17 Ekim 2009 - 23:59
Arkadaşlar işin aslı 18 WOS serisine Extreme Trucker 'ı indirdim. baya bi oynadım. fakat oyun olarak bi noktadan sonra sıkıcı olmaya başlıyor. diğer 18 wos serilerinde oldugu gibi arac değiştirme ve yuk secme olayı yok. 2-3 tane rota çıkıyor onların arasından secim yapıyorsunuz. belli bir puana ulaştıgınızda terfi alıyorsunuz İce Road Trukers belgeselinde anlatılan buzlu yolda ben su ana kadar "ice road trucker" oldum. bir sonraki terfiye ise yaklaşık 7500 puan toplamam gerekli. açıkcası oyunda en yüksek terfi ne onu merak adiyorum. bakalım oynayıp görecegiz. gectigimiz gun cb de yazmıştım oyun bir çok yönden sıkıcı oluyor. be serinin en baba ve yıllarca oynanabilecek oyunu ise 18 wos pedal to the medal'dir. ben bunu bilir bunu söylerim...