Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

"Purchase Item" ile ilgili değişiklik

4 posters
YazarMesaj
GoldenRaider

GoldenRaider

Şöhret : 31

"Purchase Item" ile ilgili değişiklik Empty
MesajKonu: "Purchase Item" ile ilgili değişiklik   "Purchase Item" ile ilgili değişiklik EmptyÇarş. 13 Mayıs 2009 - 14:44

Dün yapılan açıklamaya göre "Purchase Item" (parça alımı) bölümünde bazı değişiklikler var:

1) Herhangi bir parçanın ya da dorsenin kullanım süresinin dolmasına 7 gün kala ana sayfanızda uyarı mesajı gelecek.

2) "Purchase Item" sayfasında kullanım süresinin dolmasına 7 gün ve daha az kalan parça koyu renkli gözükecek.

3) Dorseler yenilenebilir oldu. Dorse süresinin bitimine 30 gün kala, dorse aynı fiyata yenilenebilecek.
(Bunun amacını tam anlamadım, süresi bitince yenisi alınamıyor muydu acaba bilmiyorum)

Bence güzel olmuş, hangi parçanın süresinin ne zaman dolacağının takip etmek zordu.

http://forums.jolt.co.uk/showthread.php?t=593767

En son GoldenRaider tarafından Çarş. 13 Mayıs 2009 - 15:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
GoldenRaider

GoldenRaider

Şöhret : 31

MesajKonu: Geri: "Purchase Item" ile ilgili değişiklik   "Purchase Item" ile ilgili değişiklik EmptyÇarş. 13 Mayıs 2009 - 14:47

Şimdi baktım, benim hava filtresiyle zincirin süresi dolmuş, haberim yok scratch
northwind

northwind

Şöhret : 10

MesajKonu: Geri: "Purchase Item" ile ilgili değişiklik   "Purchase Item" ile ilgili değişiklik EmptyÇarş. 13 Mayıs 2009 - 14:57

evet, ben bu sabah açtığımda 3 parçayla ilgili uyarı gelmişti,
Yigit
Admin
Yigit

Şöhret : 21

MesajKonu: Geri: "Purchase Item" ile ilgili değişiklik   "Purchase Item" ile ilgili değişiklik EmptyÇarş. 13 Mayıs 2009 - 15:51

Hayırlı uğurlu olsun Smile
caadas

caadas

Şöhret : 1

MesajKonu: Geri: "Purchase Item" ile ilgili değişiklik   "Purchase Item" ile ilgili değişiklik EmptyÇarş. 13 Mayıs 2009 - 16:54

Bende de dorselerin tümünde aynı uyarı var. Oysaki sürelerinin dolmasına daha cok uzun bir zaman var.
Double Expires on 6/24/2009.
Triple Expires on 8/11/2009.
Oversized Expires on 10/16/2009.
Lowboy Expires on 2/12/2010.

Yenilemekle tekrar satın almak arasındaki farkı ben de çözemedim. Yine bişeyleri kurcalıyolar ama dur bakalım. Smile

Şu an aklıma geldi,
Malların türüne göre başarı ödülü verdiklerine göre belki her mala uygun dorse almak zorunda kalabiliriz. Zira lowboy ile fruit taşımak biraz saçma oluyor şu haliyle Smile

"Purchase Item" ile ilgili değişiklik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Item Purchase Discounts
» Forumda "Puan" ve "Şöhret" Sistemi
» ihale sayfalarında değişiklik
» Company Contracts bölümünde değişiklik
» Truck Purchase Discount