| Yeni Forum Hakkında | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
| |
| |
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5923 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında Cuma 17 Nis. 2009 - 22:41 | |
| Ses kontrol Reply düğmesini bulmak biraz zor oldu | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında C.tesi 18 Nis. 2009 - 7:42 | |
| Bazı butonlar ingilizce olarak duruyor maalesef, kurcalıyorum hala, belki çözerim Edit: Tüm butonlar türkçeye çevirildi. | |
|
| |
GoldenRaider
Mesaj Sayısı : 1146 Puan : 7318 Şöhret : 31 Kayıt tarihi : 17/04/09 Yaş : 52
| Konu: Yeni Forum Hakkında C.tesi 18 Nis. 2009 - 8:13 | |
| Merhaba arkadaşlar, Bir süredir mevcut forumumuzu yeni bir platforma taşımaya çalışıyorum. Bu forumdaki avantajlarımız şunlar olacak:
1) Reklam yok (Ancak 1 ay sonra çıkıyor) 2) Türkçe (bazı yerler ingilizce) 3) Yönetimi daha kolay 4) Cok kolay özelleştirilebilir 5) Daha sıcak ve eğlenceli uygulamalar var.
Bu forumla ilgili düşüncelerinizi buraya yazarsanız sevinirim. Beğenilirse önemli konuları buraya taşıyacağım. Ne dersiniz, bu foruma geçelim mi ?
En son GoldenRaider tarafından Salı 19 Mayıs 2009 - 13:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında C.tesi 18 Nis. 2009 - 9:10 | |
| ben sahsen beyendim bu forumu türkçe olması hoşuma gitti |
|
| |
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5923 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
| |
| |
GoldenRaider
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında C.tesi 18 Nis. 2009 - 15:16 | |
| aşağıya "hızlı cevap" bölmesini açtım, tıklamaya gerek kalmadı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında C.tesi 18 Nis. 2009 - 15:53 | |
| ben bu forumu baya sevmeye başladım ya |
|
| |
Sanal Bellek
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında Paz 19 Nis. 2009 - 6:18 | |
| İhale yönetim odasına normal üyeler giremiyor. Yeni yönetimin ilk icraatlarından biriydi orayı şeffaflaştırmak. Bilginize... Ek: Filo üyesi grubu normalde varsayılan seçili olarak düşünüldü sanırım ama sistem yeni üyeleri otomatik üye yapmıyor. Ya kalkmalı ya da otomatik olarak foruma yeni üye olan herkes oraya üye olmalı. | |
|
| |
Yigit Admin
Mesaj Sayısı : 1281 Puan : 7272 Şöhret : 21 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbul
| |
| |
GoldenRaider
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında Paz 19 Nis. 2009 - 9:26 | |
| - Sanal Bellek demiş ki:
- İhale yönetim odasına normal üyeler giremiyor. Yeni yönetimin ilk icraatlarından biriydi orayı şeffaflaştırmak. Bilginize...
Ek: Filo üyesi grubu normalde varsayılan seçili olarak düşünüldü sanırım ama sistem yeni üyeleri otomatik üye yapmıyor. Ya kalkmalı ya da otomatik olarak foruma yeni üye olan herkes oraya üye olmalı. Merhaba, yeni üye olan herkesin ihale odasını görmemesi gerekiyor, yeni üyelerin filo üyesi olup olmadığını bilemeyiz, sonradan değiştirmek gerekiyor, ben takip edeceğim merak etmeyin yetkilerinizi tanımladım, artık görebilirsiniz. Katılımınız için teşekkürler, sanırım beğendiniz, tüm filoya duyuru yapacağım artık. | |
|
| |
Sanal Bellek
| Konu: Geri: Yeni Forum Hakkında Paz 19 Nis. 2009 - 11:16 | |
| - GoldenRaider demiş ki:
- Sanal Bellek demiş ki:
- İhale yönetim odasına normal üyeler giremiyor. Yeni yönetimin ilk icraatlarından biriydi orayı şeffaflaştırmak. Bilginize...
Ek: Filo üyesi grubu normalde varsayılan seçili olarak düşünüldü sanırım ama sistem yeni üyeleri otomatik üye yapmıyor. Ya kalkmalı ya da otomatik olarak foruma yeni üye olan herkes oraya üye olmalı. Merhaba, yeni üye olan herkesin ihale odasını görmemesi gerekiyor, yeni üyelerin filo üyesi olup olmadığını bilemeyiz, sonradan değiştirmek gerekiyor, ben takip edeceğim merak etmeyin yetkilerinizi tanımladım, artık görebilirsiniz. Katılımınız için teşekkürler, sanırım beğendiniz, tüm filoya duyuru yapacağım artık. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. | |
|
| |
| Yeni Forum Hakkında | |
|