elmayiyen
| Konu: bildiğin sözlük! Salı 29 Ara. 2009 - 19:36 | |
| Efendim merhabalar, CB Radio'da da belirttiğim gibi sözlük açmış bulunmaktayım. Mizahtan, eğlenceye, gündelik olaylardan, futbola, arabalara kısacası hayata dair herşeye itinaden paylaşalım bir sinerji yaratalım diyiverdim. Henüz resmi açılışını yapmamış durumdayız. Hali hazırda olan teaser ve ambiyans reklam çalışmalarımız 1 hafta sonra başlayacak bu müddet içerisinde gelecek çaylak yazar adayları için bol bol başlık ve entry girmemiz gerekiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca Trukz ve Turkz ile ilgili başlık ve entry girmek hepimizin yararına olacaktır diye düşündüm. Güzel bir babyboom yapabiliriz 1-2 ay içerisinde Teşekkürler! http://www.bildiginsozluk.com | |
|
GoldenRaider
Mesaj Sayısı : 1146 Puan : 7318 Şöhret : 31 Kayıt tarihi : 17/04/09 Yaş : 52
| Konu: Geri: bildiğin sözlük! Salı 29 Ara. 2009 - 20:53 | |
| Hayırlı uğurlu olsun, ömrü uzun olsun Biraz daha özgün şeyler üzerinde çalışmalar da var mı? | |
|
venedik
| Konu: Geri: bildiğin sözlük! Salı 29 Ara. 2009 - 21:00 | |
| hayırlı olsun kardeş inşallah daha büyük projelerinin ön ayağı olur | |
|
elmayiyen
| Konu: Geri: bildiğin sözlük! Salı 29 Ara. 2009 - 21:32 | |
| Teşekkür ettim Sözlük konsepti baya yaygın olmasına rağmen kendi özgünlüğünü de kendisinin yaratacağına inanıyorum bildiğinsözlük'ün. Boşuna halkla ilişkiler ve reklamcılık okumuyorum diyerek ukalalık yapayım biraz | |
|
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5923 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: bildiğin sözlük! Çarş. 30 Ara. 2009 - 12:19 | |
| İçeriği nasıl planladın bilmiyorum ama bence zuxxi gibi bir site tasarlasan o sitenin sırtı yere gelmez. Senelerdir yeri doldurulamadı ve hala özlemle anılıyor. Bence sıradan sözlük konsepti yerine olmayanı yapmak daha fazla başarı getirir. Hem bir boşluğu doldurmuş olursun hem de sözlük altyapısına benzer bir mantık üzerine oturtursun.
CB'de yazmıştım, tekrar hayırlı olsun diyeyim. Uzun ömürlü olması dileğiyle. | |
|
GoldenRaider
Mesaj Sayısı : 1146 Puan : 7318 Şöhret : 31 Kayıt tarihi : 17/04/09 Yaş : 52
| Konu: Geri: bildiğin sözlük! Çarş. 30 Ara. 2009 - 12:29 | |
| Zuxxi nasıl bir şey? anılıyor demişsin, yok mu artı? bu değil mi zuxxi.com ?? | |
|
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5923 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: bildiğin sözlük! Çarş. 30 Ara. 2009 - 16:03 | |
| Evet, verdiğin adres doğrudur. Daha önce ziyaret etmediysen özellikle geyiks bölümünde biraz dolaşınca ne tarz bir içeriğe sahip olduğunu anlarsın. Bugünkü sözlük konseptinin atası diyebliriz. Ekşi'den önce bu vardı. Ancak artık ölü bir site. Sanıyorum 2001 gibi kapanmıştı. Bir daha da öylesi gelmedi. Neyse ki adres hala yerinde duruyor. Bir ara hepten tası tarağı toplamışlardı da tüm yazılanlar uçmuştu. | |
|