| Trukz Türkçe İlk versiyon. | |
|
+4Yigit YaLoVaLi GoldenRaider serkanay 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
serkanay
| Konu: Trukz Türkçe İlk versiyon. Çarş. 16 Eyl. 2009 - 22:48 | |
| Duyurular kısmına açmaya çalıştım ama haklarım yeterli değilmiş Admin duyurulara taşırsa süper olur. TRUKZ TÜRKÇE için yapılması gerekenler:1- Bilgisayarınıza Firefox 3 tarayıcınısını yükleyin: Firefox 3 'ü indirmek için Tıklayın...2- Firefox 'unuza Greasemonkey eklentisini kurun: Greasemonkey 'i indirmek için Tıklayın...
3-Greasemonkey 'i kurduktan ve Firefox 'unuzu yeniden başlattıktan sonra ekranın sağ alt arafındaki "maymun kafası" işaretine sol tıklayarak eklentiyi renkli (aktif) hale getirin.4- Şimdi E-Script 'i yükleyebilirsiniz : E-Script 'i yüklemek için açılan sayfadı sağ üsttesli INSTALL butonuna basmanız yeterli. Buraya Tıklayın...(Firefoxta tıklayın internet explorerda işe yaramaz!!!) Umarım beğenirsiniz. Şu an bolca eksiği düzeltmeye çalışıyorum bir an önce sizinde görmenizi istediğimden eksikleriyle yayınladım. ====================================================================================
Şu an ki özellikleri:
Oyunu Türkçeye çevirmeye çalışıyor Google reklemlarını kaldırıyor. Eklenecek özellikler:Türkçeleştirmeye devam edeceğim. Tır hızı ile ilgili bir eklenti yapıyorum. Otomatik hız sınırı +5 yapacak. 1,94 fiyatlarda sizi uyaracak. Eksikleri ve hataları bildirdiğinizde en kısa zamanda çözmeye çalışırım.Ayrıca extra bunu da çevir dediğiniz veya bu çeviri olmamış bu terimin yerine bu yazılmalıydı dediğiniz yerlerde geri dönüşlerinizi bekliyorum.
En son serkanay tarafından Perş. 17 Eyl. 2009 - 6:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
GoldenRaider
Mesaj Sayısı : 1146 Puan : 7318 Şöhret : 31 Kayıt tarihi : 17/04/09 Yaş : 52
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Perş. 17 Eyl. 2009 - 5:08 | |
| Süper, eline sağlık, eve gidince deneyeceğim | |
|
| |
YaLoVaLi
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Çarş. 6 Ocak 2010 - 16:01 | |
| arkadaslar hala calısıo mu bu olay denicemde:) | |
|
| |
GoldenRaider
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Perş. 7 Ocak 2010 - 12:41 | |
| - YaLoVaLi demiş ki:
- arkadaslar hala calısıo mu bu olay denicemde:)
Ben kullanmıyorum ama kullanan vardı, dene bakalım, memnun kalırsan yaz. | |
|
| |
Yigit Admin
Mesaj Sayısı : 1281 Puan : 7272 Şöhret : 21 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Perş. 7 Ocak 2010 - 15:31 | |
| Aslında ingilizce yüzünden yabancılık çeken arkadaşlara çok yardımı olur bu olay. | |
|
| |
Priona
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Perş. 11 Şub. 2010 - 22:08 | |
| İlgilenen olursa greasemonkey ile kullanılabilecek bir script'i kendime göre değiştirdim. orjinal halinde, hava şartları ya da yol hız limitini 5 arttırıp aracın son hızına göre karar veriyordu, 11 fp'den sonra ilerletmiyor. orjinalin linki, http://userscripts.org/scripts/show/39994benim eklediklerim, hava şartları hız sınırına 10, yol hız sınırına 5 ekleniyor ve daha az olan hız olarak ayarlanıyor,veya rotada geriye kalan yol sizin hızınızdan daha az ise en az 55 mph olabilecek şekilde hızı ayarlıyor. 3 haftadır kullanıyorum memnunum, isteyen olursa iletebilirim.. | |
|
| |
GoldenRaider
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Perş. 11 Şub. 2010 - 22:43 | |
| Eline sağlık Priona, linki paylaşırsan seviniriz. | |
|
| |
joricho
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Perş. 11 Şub. 2010 - 23:03 | |
| - Priona demiş ki:
- İlgilenen olursa greasemonkey ile kullanılabilecek bir script'i kendime göre değiştirdim.
orjinal halinde, hava şartları ya da yol hız limitini 5 arttırıp aracın son hızına göre karar veriyordu, 11 fp'den sonra ilerletmiyor. orjinalin linki, http://userscripts.org/scripts/show/39994
benim eklediklerim, hava şartları hız sınırına 10, yol hız sınırına 5 ekleniyor ve daha az olan hız olarak ayarlanıyor,veya rotada geriye kalan yol sizin hızınızdan daha az ise en az 55 mph olabilecek şekilde hızı ayarlıyor. 3 haftadır kullanıyorum memnunum, isteyen olursa iletebilirim.. teşekkürler gerçekten güzeel.. | |
|
| |
Priona
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Cuma 12 Şub. 2010 - 5:28 | |
| http://userscripts.org/scripts/show/68742buraya yükledim ama indirmeyi deneyecek vaktim olmadı... kullandıktan sonra geri dönüş yaparsanız değişiklikler yapabilirim. ekleme: işteyken ve akşam eve gelince kontrol ettim bir sıkıntı yok gibi, güle güle kullanın. | |
|
| |
Ephesus
Mesaj Sayısı : 114 Puan : 5436 Şöhret : 4 Kayıt tarihi : 18/05/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Salı 6 Tem. 2010 - 13:37 | |
| - Priona demiş ki:
- http://userscripts.org/scripts/show/68742
buraya yükledim ama indirmeyi deneyecek vaktim olmadı... kullandıktan sonra geri dönüş yaparsanız değişiklikler yapabilirim.
ekleme: işteyken ve akşam eve gelince kontrol ettim bir sıkıntı yok gibi, güle güle kullanın. NERDEN kurucaz bunu bulamadım :S:S Not: buldum Not2: Sanırsam çalışmıyor yada yanlış kurdum :/ | |
|
| |
TrigGa22
Mesaj Sayısı : 4 Puan : 5175 Şöhret : 0 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 38 Nerden : LüleBurgaz
| Konu: Geri: Trukz Türkçe İlk versiyon. Ptsi 27 Eyl. 2010 - 21:07 | |
| - Yigit55 demiş ki:
- Aslında ingilizce yüzünden yabancılık çeken arkadaşlara çok yardımı olur bu olay.
aynen katıLıyoRum... | |
|
| |
| Trukz Türkçe İlk versiyon. | |
|