Yigit Admin
Mesaj Sayısı : 1281 Puan : 7272 Şöhret : 21 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbul
| Konu: Fisichella Ferrari'de Cuma 4 Eyl. 2009 - 8:16 | |
| " Spa'daki 2009 Belçika Grand Prixi'nde sergilediği başarılı performansla podyumun ikinci basamağına çıkmayı başaran Force India'nın deneyimli İtalyan pilotu Giancarlo Fisichella; sezonun geriye kalan bölümünde F60 kokpitine geçmek üzere Ferrari ile anlaştı.
Macaristan Grand Prixi'nde geçirdiği kazanın ardından hastanelik olan ve geçirdiği ameliyat sebebiyle 2009 Sezonu'nu kapatan Felipe Massa'nın yerine Luca Badoer'i F60'ın kokpitine geçiren Ferrari kararını değiştirdi ve Monza öncesi Force India'nın deneyimli İtalyan pilotu Giancarlo Fisichella'yla anlaştı.
Force India takım patronu Vijay Mallya da gelişmeyi doğruladı ve "Fisichella'nın kariyeri için çok önemli bir adım, kendisine engel olmayı asla düşünmedik. Giancarlo bana transfer olmak istediği talebiyle geldi ve onayımı aldı" dedi.
Sezonun geriye kalan bölümünde Fisichella'nın yerine Force India koltuğuna geçecek isimle ilgili bir açıklamaysa henüz yapılmadı. "
Kaynak: Ajansspor. Arkadaşlar içinizde Formula 1'i takip eden var mı bilmiyorum ama bu en son güzel haberi paylaşmak istedim. Takip edenler bilir Macaristan Gp'sinde Barichello'nun aracından fırlayan 1kg ağırlığındaki yay Massa'nın Kaskına çarpmış vede Massa ciddi bir tehlike geçirmişti. Aradan geçen zamanda Michael Schumacher'in yarışacağı açıklanmış fakat oda boynundaki ağrıları bahane edip kariyerini riske atmak istememişti.Ferrari'de bu durumlar karşısında test piloyu Luca Badoer'i koltuğa oturtmuş fakat iki yarıştada son kişiler içinde yer aldığından Ferrari yeni isimler aramaya başladı. Belçika Gp'sinde üstün başarı gösterip hala yetenekleri olduğunu kanıtlayan Fisichella ile anlaşan Ferrari bundan sonra sezon sonuna kadar Fisichella ile yarışacağını açıkladı. Bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim. | |
|
GoldenRaider
Mesaj Sayısı : 1146 Puan : 7318 Şöhret : 31 Kayıt tarihi : 17/04/09 Yaş : 52
| Konu: Geri: Fisichella Ferrari'de Cuma 4 Eyl. 2009 - 17:47 | |
| Ben Mika Hakinen zamanında kaldım, Shumi'den sonra iyice bıraktım | |
|
Yigit Admin
Mesaj Sayısı : 1281 Puan : 7272 Şöhret : 21 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Fisichella Ferrari'de Cuma 4 Eyl. 2009 - 20:21 | |
| Schumi zamanı başkaydı. Şimdilik fazla tat olmamasını Alonso'nun verimsiz bir takımda olmasına bağlıyorum ayrıca tahminlerime göre seneye Schumi dönecek. | |
|
caadas
Mesaj Sayısı : 185 Puan : 5923 Şöhret : 1 Kayıt tarihi : 17/04/09 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Fisichella Ferrari'de C.tesi 5 Eyl. 2009 - 12:06 | |
| Massa ne oldu hala gelişme yok mu? Adam ölümden döndü resmen gitti geldi. Bana kalırsa Ferrari bundan sonra sönük gider artık. Takım hemen oturmaz. Nerde o Schumi - Hakkinen kapışmaları. Zaten formula da eski formula değil. Çekişme bitti diye kural değiştirdikçe F1'i baltaladılar. Şimdi kimse yarış marış izlemiyor. Bir ara ne güzel Türkiye'den yavaş yavaş izleyici kitleleri, küçük çaplı fanatikler kazanmışlardı. Schumi herhalde bırakırsam zirvede bırakayım dedi. Korkuyo mudur nedir? Aslına hepsini cebinden çıkarır eski tüfek o. | |
|
Yigit Admin
| Konu: Geri: Fisichella Ferrari'de C.tesi 5 Eyl. 2009 - 12:35 | |
| Geri gönecek F1'e ama ne zaman olur bilemem. Menejer'i dönecek ama iyileşmesini bekliyor dedi. Massa'nın durumu ise belli. İyileşmeye devam ediyor fakat bu sene yarışamayacağı açıklandı arkasındanda Ferrari bu kararı aldı. Nede olsa Ferrari son sıralarda gözükmemesi gerekir. Bu yüzden Fisichella'yı transfer ettiler zaten. | |
|